Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Cellufight απο την Bioten


Γεια σας κορίτσια!! 


Σήμερα θα ήθελα να πω την γνώμη μου για το Cellufight της Bioten! Χρησιμοποιώ αυτή την κρέμα 5 μήνες! Είναι μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας. Την εφαρμόζεις στους μηρούς και κάνεις μασάζ για κάποια λεπτά! Για λίγη ώρα θα κοκκινήσει εκείνο το σημείο και είναι φυσιολογικό!
Eίναι αποτελεσματική αρκεί να γυμνάζεσαι κιόλας! Εγώ τον πρώτο καιρό απλά έκανα εφαρμογή στο σημείο που είχα το πρόβλημα και μετά καθόμουν! Δεν έγινε τίποτα! Μετά άρχισα την γυμναστική και είδα αποτέλεσμα! Εντάξει σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει εξαφανίσει εντελώς την κυτταρίτιδα αλλά την έχει μειώσει αρκετά!!! Η τιμή του στο Hondos Center είναι κάπου στα 8 ευρώ και είναι 200ml!


Περιέχει:
Guarana: Ενεργοποιεί το μεταβολισμό & αποσυμφορεί τις τοξίνες απ' τους ιστούς
Θαλάσσια Φύκια: ενεργοποιούν επάνω στο λιπώδη ιστό μειώνοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιου
Μαύρο πιπέρι: Με τις θερμαντικές του ιδιότητες ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία!



Εσείς την έχετε δοκιμάσει;

2 σχόλια:

  1. Την έχω δοκιμάσει και ομολογώ ότι την πρώτη φορά είχα τρομάξει πολύ χαχαχα! Μετά διάβασα ότι έχει πιπέρι οπότε είναι φυσιολογικό να καίει και να κοκκινίζει. Μου άρεσε αρκετά και πιο πολύ μου άρεσε ο ορός που έβγαλε φέτος, το πρόβλημά μου όμως με τα αντικυτταριδικά προϊόντα είναι ότι βαριέμαι να τα βάζω κάθε μέρα οπότε τελικά δε μου κάνουν τίποτα
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Εγώ είχα τρόμαξει όταν είδα μια φίλη μου να τη βάζει και να κοκκινίζει! Εκείνη τη δοκίμασαι πρώτη! Με την συγκεκριμένη έχω δει αποτέλεσμα! :) σ ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια!! φιλιά!!

      Διαγραφή