Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Σκιές ανάλογα με το χρώμα τον ματιών!



Καστανά Μάτια
Οι γυναίκες με καφέ χρώμα ματιών έχουν τις περισσότερες επιλογές στις σκιές αφού τους ταιριάζουν σχεδόν όλα τα χρώματα. Από γήινες και ζεστές μπρονζέ μέχρι μπλε, πράσινες και μωβ!

Πράσινα Μάτια
Η απόχρωση της σέπιας, το μωβ και το ροζ χρώμα είναι ιδανικά για τα πράσινα μάτια αφού δημιουργούν μια υπέροχη αντίθεση. Καθημερινά και σε πιο casual εμφανίσεις ένα απαλό ροζ είναι η καλύτερη επιλογή. Για εντυπωσιακό αποτέλεσμα κατάλληλες είναι οι σκούρες μωβ ιριδίζουσες σκιές που δημιουργούν ένα δραματικό λουκ.

Μπλέ Μάτια
Το μπλε χρώμα στα μάτια είναι ένας φυσικός ήρεμος τόνος που χρειάζεται ζεστές αποχρώσεις σκιών ώστε να τονιστούν όμορφα όπως γκρι-καφέ τόνους. Αποφύγετε τους γαλάζιους ή μπλε αφού αποσπούν το ενδιαφέρον από το φυσικό χρώμα των ματιών που είναι ούτως ή άλλως εντυπωσιακό. Τα καλύτερα χρώματα είναι το χρυσό, το μπρονζέ, της σαμπάνιας, το μπεζ και το ροδακινί. Εναλλακτικά και για ένα απροσδόκητο λουκ απλώνουμε σκιές σε απαλό πορτοκαλί.

Μαύρα ΜάτιαΣτα μαύρα μάτια όπως φαντάζεσαι ταιριάζουν όλα τα χρώματα στις πιο ανοιχτές τους αποχρώσεις. Φώτισε το βλέμμα σου με ιριδίζουσες σκιές στις βραδινές σου εμφανίσεις. Κορυφαία επιλογή για τα μαύρα μάτια είναι το μπλε electric και το έντονο πράσινο.
**Οι παστέλ αποχρώσεις ταιριάζουν στις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες και ειδικότερα όταν αυτές συνοδεύονται απο εξίσου σκούρα μαλλιά και μάτια. 

4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο το post σου!!!Συμφωνώ απόλυτα για τις αποχρώσεις που ανέφερες ότι ταιριάζουν στα καστανά μάτια,έχω καστανά μάτια και λατρευω πολύ τις γήινες αποχρώσεις!Βέβαια εξαρτάται και από την απόχρωση της επιδερμίδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Εγώ έχω γκριζογάλανα μάτια κ δεν μ'αρέσει τόσο το ροδακινί! αλλά το έψαξα και παντού λένε και το ροδακινί μέσα!

      Διαγραφή
  2. πολυ ωραια αναρτηση :)
    εγω που εχω πρασινα ματια δεν επιλεγω συχνα το ροζ το μωβ παλι πιο σχυνα , ισως γιατι δεν μου αρεσει πολυ σαν χρωμα στο μακιγιαζ,προτιμω πιο γηινα χρωματα .
    Αυτο που σιγουρα δεν μου αρεσει ειναι τα πολυ αφυσικα χρωματα σε ολο το ματι , απλα για λιγη λαμψη ειναι ωραια

    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστώ για το σχόλιο!! Ούτε εγώ χρησιμοποιώ ροζ γιατί δεν μ'αρέσει γενικά σαν χρώμα!! Συμφωνώ μαζί σου!

      Διαγραφή